¨

Villa

Villa i Tepe, Alanya

Tepe er et naturskønt område, som ligger få minutter fra den travle by. Her kan du finde villaer med fantastisk udsigt over både havet og bjergene. Drømmer du om at bo i et roligt og smukt område, hvor du kan nyde naturen og samtidig have nem adgang til byen, så er Tepe et godt valg.

 

Villa til salg i Tepe, Alanya

Hvorfor Tepe, Alanya?

Beliggenhed

Tepe-distriktet i Alanya er meget eftertragtet. Det ligger kun få minutter fra Alanyas centrum og betragtes som et elitested for at eje et hjem. Tepe betyder bakke på tyrkisk, og dette navn refererer til, at området ligger højere over havets overflade, hvilket gør det til en perfekt beliggenhed for en villa med stor panoramaudsigt over Alanya. Selv på de varmeste sommerdage er her en enestående forfriskende brise, igen fordi den er over havets overflade.

Der er lokale restauranter og caféer i distriktet. Butikker er kun et par minutter nede af vejen. Alle steder i Alanya er nemme at komme til fra Tepe-området.

I Tepe-området vil du finde dig selv omgivet af natur, fyrretræer og grønne bakker. Området er veludviklet, men besidder stadig naturens renhed.

Udsigt over Alanya

Villaer i Tepe-området tilbyder en spektakulær panoramaudsigt over havet over Middelhavet og udsigt over de berømte Taurusbjerge. Du vil se mange parasejlere og faldskærme fra din altan. Udsigten til slottet er storslået om natten med alle slottets vægge oplyst.

Livsstil

Mange lokale, der arbejder i byens centrum, ønsker at bo i et roligere område tæt på byen. Tepe området besidder alle disse ting. Familier med børn kan vælge at bo i rummelige villaer med smukke grønne haver og måske en pool. De fleste boliger har private garager. En masse high-end boligprojekter er placeret i dette område.

Et hyggeligt og meget idyllisk kvarter, Tepe er området for at bo med stil!