Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Cookie- og Privatlivspolitik for Oasisestate.dk Her kan du læse om, hvornår Oasis Estate registrerer de personlige oplysninger, du afgiver, hvorfor vi har brug for at gemme dem, og hvordan de bliver håndteret.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger: Oasis Estate er dataansvarlige for de oplysninger, som vi registrerer om vores medlemmer og brugere, og vi sørger for, at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er: Homeco Oasis Estate Emlak Paz. Tic. Ltd. Şti
CVR-NR: 0463 0342 0760 001
Dinek mah. Zamanoğlu Cad. No 13 07400 Alanya/ANTALYA/TYRKIET
Tlf: +90 242 513 04 40
Mail: oasisestate@oasisestate.com

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Sikkerhed

Vi beskytter dine personoplysninger på følgende måde:

  • Vi har vedtaget politikker for IT sikkerhed, og vores medarbejdere orienteres løbende om sikker behandling af data.
  • Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler persondata.

Oasis Estates IT systemer har generelt et højt sikkerhedsniveau gennem bl.a. firewall og beskyttelse af enheder, og vi tilpasser os løbende den aktuelle risikovurdering. Systemers drift og eventuelle angreb fra hackere eller virus overvåges løbende. Oasis Estate har indgået databehandleraftaler med vores samarbejdspartnere om behandling af personoplysninger, som regulerer adgangen til dem.

Vær opmærksom på, at vi også anvender en eller flere systemleverandør, hvor mailadresser håndteres på en server i USA. Det er reguleret gennem en databehandleraftale under ”Privacy Shield” ordningen.

Formål, indsamling og behandling af personoplysninger på vores hjemmeside

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt for at forbedre vores markedsføring. Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi, hvis du giver din accept oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden.

  • Din oplevelse af hjemmesiden
  • Hvor ofte du besøger hjemmesiden
  • Om du kommer til hjemmesiden fra et link eller en søgning
  • Hvor længe du er på hjemmesiden pr besøg
  • Hvilke sider på hjemmeside, har du besøgt
  • Hvilken devices du bruger til at se hjemmesiden, eks. PC, tablet eller smartphone
  • Hvilken landsdel eller by du befinder dig
  • Anden relevant statistik

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Cookies

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt forbedre vores markedsføring. Alle oplysninger om din brug af hjemmesiden slettes senest 2 år efter du sidst har brugt hjemmesiden. Vi anvender følgende cookies;

Nødvendige (Kan ikke afvises)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar og er nødvendige for at hjemmesiden kan fungere ordentligt.

Cookie Ejer Formål Udløbsdato

Funktionelle

Funktionelle cookies gemmer oplysninger om sprogpræferencer, skærmopløsninger og størrelser mv. der hjælper hjemmesiden til at fungerer og tilpasse sig bedst muligt til dine ønsker.

Cookie Ejer   Formål  Udløbsdato
 ARRAffinity  
 
Oasisestate.dk  Registrerer og gemmer brugerens indstillinger på hjemmesiden.

Session

ASP.NET_SessionId
 

Oasisestate.dk

Tildeler brugeren et unikt ID der bruges til at registrere indstillinger  på hjemmesiden Session

Statistik

Statistiske cookies indsamler viden om hvor du fandt hjemmesiden henne, hvilke sider du besøger, hvor lang tid du bruger på dem mv. 

Cookie Ejer   Formål  Udløbsdato
_ga
 
Oasis Estate / Google Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at bestemme hvordan du bruger hjemmesiden

365 dage

_gat

 Oasis Estate / Google

Anvendes af Google Analytics til at sænke antallet af forespørgsler til serveren. 0 dage
_gid
 

Oasis Estate / Google

Registrerer et unikt ID, der bruges til at lave statistik over hvordan du bruger hjemmesiden. 1 dag
 

Retten til dataportabilitet 

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse 

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på oasisestate@oasisestate.com

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Dataansvarlig

Kalenderbutik er dataansvarlig for de persondata, som indsamles. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Cookie og Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

Homeco Oasis Estate Emlak Paz. Tic. Ltd. Şti
CVR-NR: 0463 0342 0760 001
Dinek mah. Zamanoğlu Cad. No 13 07400 Alanya/ANTALYA/TYRKIET
Tlf: +90 242 513 04 40
Mail: oasisestate@oasisestate.com

Ændringer i Cookie- eller Persondatapolitikken

Såfremt vi foretager ændringer i Cookie eller Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden. Versioner Denne persondatapolitik er dateret den 21/8-2020