¨

Villa

Villaer til salg i Konakli

Oplev din drømmevilla i det fredelige og naturskønne område Konaklı, Alanya, hvor du kan finde fantastiske ejendomme kun et stenkast væk fra det smukke Middelhav og sandstrande. Disse kystvillaer ligger kun 10 minutters kørsel fra Alanyas pulserende centrum og tilbyder en perfekt balance mellem ro og spænding. Vågn op til en betagende havudsigt, og nyd de fortryllende bjergudsigter, der omgiver dit nye hjem. Dette familievenlige område giver et sikkert og indbydende miljø for folk i alle aldre. Gå ikke glip af din chance for at eje en villa i dette idylliske kystområde i Alanya.

Oasis Club II

Luksus villakompleks

Oasis Club II er et eksklusivt villakompleks, beliggende i Konaklı, Alanya, kun 100 meter fra havet. Vi som Oasis Estate er stolte af at tilbyde boliger til salg i Oasis Club II Konaklı. Der er 4 forskellige typer villaer i dette kompleks, lige fra størrelse og design.

Privat pool og have

De fleste villaer har deres egen private pool, og alle villaer har privat haveområde, ideelt til solbadning, afslapning og vært for venner og familie. Grill i din egen private have er en fantastisk måde at nyde Alanyas varme middelhavssommere.

Sociale faciliteter og komplekset

Oasis Club II er et meget eftertragtet kompleks. Der er mange grunde til dette, herunder:

  • Smukke stenvægge er alle oplyst om natten og dækket af Bougenville-planter (mange kigger forbi udelukkende for at beundre og tage billeder af de omkringliggende vægge i Oasis Club II, væggene minder dig om de magiske omgivelser, der ses i Harry Potter-filmene!)
  • Privat strand med privat cafe.
  • Privat restaurant med kok, mulighed for husservice er ret populær blandt beboerne her.
  • Fuldt udstyret fitnesscenter.
  • Golfvognsservice til stranden og omkring komplekset.
  • 24-timers sikkerhedsservice.
  • Tyrkisk hamam og sauna, massage kan bestilles.
  • Kæmpe fælles poolområde med børnepool.
  • Legeområde for børn (for store familier eller par, der søger fred og romantik, dette sted imødekommer kravene fra alle dets beboere.)

Hvis du også ville nyde at bo i et eksklusivt kompleks, der tilbyder mere, end du kunne bede om - så er Oasis Club II det rigtige sted for dig. Sørg for at bestille en fremvisning med Oasis Estate!