¨

Novis Pier

Novis Pier

ALANYA/City Center

Moderne City Centre Lejligheder I Alanya
€ 240.000,- 315.000,-

 • Værelser:1+1
 • Kvadratmeter:46m²
 • Byggeår2024
 • Afstand til strand:450m
 • Sociale muligheder:50m

Lejlighed i Alanya Centrum

Alanya centrum er et prestigefyldt sted at eje en bylejlighed i centrum. Når du bor i byens centrum, er alle vigtige steder inden for rækkevidde, faktisk er de for det meste inden for gåafstand. Det er meget nemt at få adgang til kysten, de smukke sandstrande og Middelhavets salte bølger fra byens centrum, da de alle er tæt på. Damlatas Beach og Cleopatra Beach er de to mest populære strande i Alanyas centrum.

Fordele ved at bo i centrum

Nærhed til faciliteter: Alanyas centrum er hjemsted for en bred vifte af faciliteter, herunder butikker, restauranter, caféer, underholdningssteder, hospitaler og skoler. Det betyder, at beboerne kan nyde nem adgang til alle de tjenester, de har brug for, uden at skulle rejse langt. De fleste steder er inden for gåafstand.

 1. Smuk beliggenhed: Alanya ligger ved Middelhavskysten og kan prale af fantastiske strande, krystalklart vand og maleriske landskaber. At bo i byens centrum betyder, at beboerne kan nyde disse naturlige vidundere hver dag.
 2. Levende natteliv: Alanyas centrum er kendt for sit pulserende natteliv, med mange barer, klubber og spillesteder, der tilgodeser forskellig smag. Beboere kan nyde en livlig social scene uden at skulle rejse langt hjemmefra.
 3. Kulturelle attraktioner: Alanya har en rig historie og kultur, med det arkæologiske bymuseum, historiske steder såsom det gamle Alanya Slot og Det Røde Tårn, og kulturelle begivenheder, der finder sted hele året. Årlige jazzfestivaler, turismefestivaler, maratonløb og mange sportskonkurrencer finder sted i Alanyas centrum.
 4. Nærhed til faciliteter: Alanyas centrum er hjemsted for en bred vifte af faciliteter, herunder indkøbscentre, restauranter, caféer, underholdningssteder, hospitaler og skoler. Det betyder, at beboerne kan nyde nem adgang til alle de tjenester, de har brug for, uden at skulle rejse langt.
 5. Smuk beliggenhed: Alanya ligger ved Middelhavskysten og kan prale af fantastiske strande, krystalklart vand og maleriske landskaber. At bo i byens centrum betyder, at beboerne kan nyde disse naturlige vidundere hver dag.
 6. Levende natteliv: Alanyas centrum er kendt for sit pulserende natteliv, med mange barer, klubber og spillesteder, der tilgodeser forskellig smag. Beboere kan nyde en livlig social scene uden at skulle rejse langt hjemmefra.
 7. Offentlig transport: Alanya har et veludviklet offentlig transportsystem, med busser og taxaer, der kører i hele byen. At bo i byens centrum betyder, at beboerne nemt kan komme rundt og udforske alt, hvad Alanya har at byde på.

Novis Pier - New Downtown Development

Novis Pier er beliggende i centrum af Alanya, Tyrkiet. Det er kun 450 meter væk fra havet. Alle lejligheder er 1+1 og komplekset består af en enkelt byggeblok med erhvervsareal på den høje 1. sal, med planen om at have en cafe eller smarte butikker, som skal forstærke bygningen.

Der er underjordisk parkering, hvilket er vigtigt, når man bor i byens centrum, da parkeringspladser er få.

Der vil være en generator, sikkerhedstjenester, et fitnesscenter og rekreative områder, herunder en vip-lounge for at sikre den maksimale komfort for beboerne.

1+1 lejlighed i Novis Pier

Alle lejligheder i Novis Pier er 1+1 lejligheder på 46 m2. Topkvalitetsmaterialer vil blive brugt i alle lejligheder. Lejlighederne beliggende på de øverste etager får uhindret havudsigt. Alle detaljer i dette kompleks vil blive afgjort med nogle af de bedste arkitekter i byen. Novis Pier er et lovende og spændende projekt, der vurderes at stå klar ved udgangen af 2024. Det er bestemt værd at overveje!

Faciliteter

 • Nyudvikling
 • Elevator
 • Offentlig transport
 • Generator
 • Fitness
 • Vagt
 • Vicevært
 • Cafeteria
 • Billiard bord
 • Parkeringsplads