¨

Villa

Villa til salg i Kargicak

Tag et kig på vores villaer til salg i Kargicak, Alanya.

Hvorfor Kargicak?

Beliggenhed

Kargicak er et af de mest populære villaområder i Alanya, beliggende cirka 20 minutter i bil til Alanyas centrum. Med store grunde og mange nyudviklede områder giver det et kæmpe potentiale for den nærmeste fremtid. En golfbane er en del af fremtidsplanerne for dette område, da det er ideelt med sit kuperede terræn og store grunde.

Bananplantager, appelsinlunde og mange endemiske planter og træer er en del af Kargicak, som afspejler den sande essens af den tyrkiske riviera. Bananer dyrket i dette område forbruges over hele Tyrkiet. De er små og meget velsmagende. Kargıcak ligger mellem Alanya og Gazipaşa. Gazipaşa er kendt for sin landbrugsindustri, og tropiske frugter er blevet en stor del af deres produktion. Dragefrugt, passionsfrugt og mange andre tropiske og egzotiske planter kan nemt findes i alle grønthandlere og lokale frugt- og grøntsagsbasarer.

På kystvejen er der mange private strandklubber og lokale restauranter, der serverer lækker mad, især fisk og skaldyr og generøs tyrkisk morgenmad med masser af varianter at forkæle sig med, er en del af livsstilen i Kargicak.

Et andet plus ved at bo tæt på Gazipaşa er dets lufthavn. Du kan nemt rejse rundt i Tyrkiet og/eller i udlandet, og få venner og familie til at besøge dig i din rummelige villa i Kargicak

Hav- og bjergudsigt

Kargicak har en betagende kystlinje med udsigt over bølger, der rammer klipperne, solen skinner på det blå vand i Middelhavet. Solnedgange er en parade af varme farver, der danser i harmoni. Kystruten er en køretur værd. Når du bor i Kargicak, er denne luksus en del af hverdagen.

De maleriske Taurusbjerge og endemisk natur er et andet aspekt af den smukke udsigt, som Kargicak tilbyder. Mange fuglearter, sommerfuglearter kan ses her. At bo i en luksusvilla på en generøs grund med masser af fred og positivitet er en nem ting at opnå i Kargicak. Fredfyldt, men ikke for isoleret, vil du være tæt på byen, men i et fredeligt naturrum.

Luksuriøs bolig

Kargicak er blevet en varm destination for rummelig bolig i luksusvillaer. Spektakulær udsigt og privatliv med komforten ved at være tæt nok på byen. Dette er den livsstil, der venter dig i Kargicak. De fleste villaer har deres egen private have, pool og garage. Nogle villakomplekser tilbyder fælles sociale faciliteter såsom sauna, indendørs pool og mange flere muligheder at nyde. Kargicak er også ideel for familier, der ønsker at opdrage deres børn forbundet med naturen og i trygge omgivelser.


Middelhavskystens perle - Alanya og dets Kargicak-region er værd at overveje!