Besigtigelsestur

Besigtigelsestur

Når du tilmelder dig en besigtigelsestur med Oasis Estate, deltager du i en komplet skræddersyet uforpligtende tur der kun at fokusere på dine drømme og ønsker for en ejendom i udlandet. Vi guider dig gennem junglen af muligheder, og gøre det så let og sikkert som muligt at vælge din drømmebolig. Vores koncept er enkelt og komfortabelt - Vi arrangere dine flybilletter, henter dig i lufthavnen, sørger for høj standard af indkvartering, måltider og transport. Du behøver blot medbringe dine drømme og idéer, så ordner vi resten!

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

 

 

 

Program til en besigtigelsestur:

Dag 1: Vi henter dig i lufthavnen og køre dig til din bolig. 

Dag 2: Vi starter dagen på vores kontor, hvor vi vil introducere dig til de ejendomme, vi har håndplukket specielt til dig baseret på vores indledende samtaler samt informere dig om dine juridiske rettigheder i Tyrkiet. 

Dag 3: Vi vil gennemgå de besøgte ejendomme, og beslutte, hvilke der skal genses for at få en detaljeret fremvisning, herunder de finansielle aspekter.  

Dag 4: Vi kører dig til lufthavnen og håber du har haft en tilfredsstillende tur med tilstrækkelige informationer og indtryk.

Prisen inkluderer flybillet tur-retur, overnatning i Alanya, fremvisning af ejendomme, helpension samt lufthavnstransport.

 

Pris per person 400 euros *

* Som deltager på besigtigelsesturerne forpligter man sig til at følge det fastlagte program. Dvs. turen kan ikke benyttes til andet formål end boligbesigtigelse.

Har du/I lyst til at deltage i en besigtigelsestur eller modtage yderligere informationer kan henvendelse ske herunder eller på følgende telefon:

Kontor: 0090 242 513 00 35

Direkte: 0090 539 898 08 19

E-Mail: oasisestate@oasisestate.com